Hovedsponsor:

Klubben

Vores medlemsskare strækker sig fra MINITON (4-6 årige) til U9-U17 ungdomsspillere og videre til seniorer og motionister/veteraner. Udover ugentlige træninger for både ungdomsspillere og seniorer, tilbyder vi tirsdagstræning for motionister, samt almindelig baneleje 2 aftener om ugen.

Hos os er der plads til alle med lyst til badminton. Vi har fokus på at udvikle klubben, så vi fastholder bredden og fællesskabet i vores medlemsskare, og det allervigtigste er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå til badminton. Vi styrker fællesskabet bl.a. ved at arrangere opstartsweekend, klubtur, juleafslutning med hyggelig ”forældre-barn” turnering og fællesspisning, og så selvfølgelig klubmesterskaber for både ungdom, senior og motionister.

Vi deltager også i Holdkampturneringen i Nordjylland, med ungdomshold, seniorhold og Voksenfjer. Det varierer dog hvor mange hold og hvilke rækker vi stiller op i.

Vi er med i netværket Fjerbold Jammerbugt, hvor vi samarbejder om bl.a. at arrangere begynderstævne og kommunemesterskaber for både ungdom, senior og motionister.

Følg os på facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyt fra klubben

Følg på Facebook

Tøjsponsorer:

Annoncesponsorer:

Kontakt os

Om

Fjerritslev Badmintonklub

C/o Anne Gunnersen

Bygholmvejlevej 71

9690 Fjerritslev

cvr nr. 29882207

Spillested

Idrætscenter Jammerbugt

Brøndumvej 14-16

9690 Fjerritslev

Telefon: 98 21 11 90

http://idrætscenterjammerbugt.dk